1833 Slaveri Avskaffelse handle Storbritannia opphevet 1997? Du må lyve! Jeg trekker tilbake støtte til Invictus Thorn

 

Begge disse bildene er hentet fra wiki USA, og opphavsretten til en handling er i 1997, opphevet avskaffelsen av loven om slaveriavskaffelse i 1833, som gjør at slaveri av afroamerikanere er forferdelig, og når du følger lenken for andre lover, betyr det at Storbritannia er ved hjelp av internasjonal rettslov i stedet for Great Britain Law for å stoppe slaveri.

Jeg jobber for og med Thorn grunnlagt av Ashton Kutcher og andre som bryr seg, det er en anti-seksuell handel og seksuelt misbruk av barn verktøy for rettshåndhevelse. Jeg er ikke perfekt, jeg vet, og jeg støtter troppene 100%, men jeg kan ikke støtte Storbritannia lenger og Thorn samtidig, jeg valgte å redde mine barn og andre barn.

I utgangspunktet det jeg har lest innebærer at slaveri i Storbritannia ble gjenfødt i 1997. Jeg vet at folkeretten går etter slaveri, jeg er også med Thorn. Men uten lov i Storbritannia kan vi like bra stoppe rett? Riket støtter slaveri stille. Og jeg kan ikke i god bevissthet tro det for øyeblikket, men jeg vil trekke tilbake min støtte.

Den vantro at slaveri ble gjort lovlig stille mens jeg var høyskole student er veldig ekte. Hvor er de andre britiske lover, hvis jeg finner dem eller blir fortalt ellers, vil jeg trekke min mangelstøtte til Invictus til da.

Duke Harry of Sussex Dette er forferdelig, din kones hertuginne Meghan kunne være en sann slave av Storbritannia. Jeg kan ikke, dette er uvirkelig, men det er sannhet.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

The English translation is here. Translated by GOOGLE translate.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s