Tony Blairs parlament Storbritannia opphevet 1833 slaveri avskaffelse lov! Torn, 1729 befri slaver som en mening

Med mindre du er en flott forsker, vil du ikke finne en mening som gir Emancipation til slave av mening bare for afroamerikanere.

I 1729 er den første opinion loven, Yorke-Talbot slaveri mening (det er ikke stemt inn i lov er det bare en mening), i den mening det er den første til staten slaveri er feil og må slutte.

Opphevet er fisket i 1833 Slaveri Abolition Act, opphevelsen ser ikke ut til at dette forslaget 1729 er loven til landet i Storbritannia, jeg tror ikke meningen er parlamentslov fordi de ikke ville ha trengt 1833 i utgangspunktet hvis det var. Jeg måtte se veldig dypt for å finne denne første saken.

Jeg vet at det er felleslovgivning at slaveri er død. DET ER IKKE! Thorn, grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg, ville ikke være nødvendig for å gå mot sexhandel (sex slaveri) i utgangspunktet hvis slaveri var død, og bare historie.

Slavehandel Act 1807 stoppet bare Storbritannias borgere fra å selge slaver. Selge bare ble stoppet ikke fullt eierskap av slavene etter kolonier eller britiske fag.

Men loven er ikke vanlig mening, så Tony Blair var i feil! Og hele hans parlament! Meningen, 1729, ble ikke stemt inn av parlamentet som 1833 var. Jeg vet at dronningen heter Elizabeth II er ikke ansvarlig for dette rotet, hun må avvike fra parlamentet, og parlamentet må fikse Tony Blairs store feil.

Fra lesing av oppfatningen, 1729, ble ikke observert i etableringen av 1807 eller 1833, men det kunne ha blitt brukt av TONY BLAIR. 1807 gir mulighet for militær inngrep British Navy kunne blokkere slaveløpere, men de kunne ikke gjøre en engrossalg av slavehandelen, og det er wikiformulering som er omformulert av meg.

1833 var nøkkelen til å gjøre visse lover der for å stoppe slaveri, ikke mening, LOV. Min mening står ikke i retten, en advokats oppfatning at hans klient er skyldig, kan ikke stå i retten når det er skrevet ved lov i parlamentet, er der. Så TONY BLAIR ER Å BLAME FOR EN POTENTIAL PANIKK! Og noen vil starte det, fordi sexhandel er fortsatt slaveri, så 1833 er fortsatt nødvendig.

En mening er ikke full lov. Jeg vet at Høyesterett utsteder dommere og de brukes som lov, OPINIONEN er ikke dømt lov. Så Tony Blair sier det er greit å bruke flåten til å stoppe slavehandel, men hvis en person eies allerede, kan personen ikke bli solgt igjen og personen er heller ikke fri.

Få det, personen kan eies nå, men ikke selges. SANNHET. Jeg er ikke fornøyd med opphevelsen av en lov som sier at jeg ikke kan eies i det hele tatt, og den oppfatningen er Storbritannias lov, ikke parlamentet som gjør loven eller dronningen.

Jeg er en fri person, og loven skal si at i engelsk, ikke bare Å si at jeg er ledig når noen sier noe annet, produserer papirer og betaler meg ingen lønn bare klær og mat.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

The English translation is here. Translated by GOOGLE translate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s