Henry Cavill ambassadør for Durrell, Palm Oil, Polyamory, Gjenvinning av Land Thorn

henrydurrell0110017_n

Palm Oil begynner å kreve tonnevis av habitat i Asia, og ja jeg vet at det er mange billige matvarer vi kjøper i matbutikken. Jeg er som Palm Oil fri som jeg kan være, og jeg vet hvorfor jeg gjorde den galte beslutningen, det tar mange tusen acres å skape et produkt som er billig mat her i USA og andre verdens første land.

Jeg vet at folket i Asia trenger penger, ikke vi alle. Men det er Asia der sex slaveri for sex turister eksisterer. Med Palm Oil raping habitat og da turister fra den første verden voldtar ungdommen til sexpleie, må det informeres folk om å stoppe.

Jeg sier ikke å slutte å bruke produkter som jeg gjorde, produktene med Palmolje før brukte kornoljer og Canolaoljer i utgangspunktet. Mr. Henry Cavill legger merke til detaljen for dine intervjuer og har Durrell sikker på at mine fakta er sannhet.

Jeg vil si at Thorn er der nå, grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg, men før 1997 eksisterte Thorn ikke for å stoppe sexhandel. (I 1997 ble 1824 avskaffelse av slaverloven opphevet av Tony Blairs parlament). Så finansierte turismen de nye gårdene som kunne erstatte sexslaveriet? NOPE to næringer rapper nå Asia.

Du ser menneskets natur er å beholde næringene.

Så hvordan fungerer Polyamory med Palm oljeindustrien og Sex slaveri, økonomi. En Polyamory betyr at folk bor i en enkelt familie hjemme, en gruppe har råd til finere mat, slik at de ikke ville trenge billig behandlet mat, pluss deler kan bli mindre av finere mindre raffinert mat.

Det er de billige raffinerte matvarer som bruker palmeoljen i utgangspunktet.

Husk at Polyamory er to menn i samme enkeltfamiliehus eller mer, det betyr to brødvinnere. Det betyr også at en kvinne kan jobbe utenfor hjemmet, og andre kvinner kan være omsorgspersoner i stedet for daycares. Se økonomien vinner! Og kreativitet for å skape flere arbeidsplasser kan seire.

Nå kan dette også fungere i Asia! Det er skjønnhet av dette, og det betyr at mennene beskytter barna sine bedre fra pimps som ønsker å selge dem.

Durrell Conservation Group jobber med ideer for å gjenvinne habitat, og Palm Oil tar land av mange truede arter. Thorn trenger donasjoner for å komme inn på Palm Oil steder, slik at menn kan være kreative og finne industri som er i harmoni med miljøet igjen.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s