Penny Marshall En League Of Their Own Thorn! Sophia Floersch Cart Driver Henry Cavill Durrell kan få et besøk

pennymarshalldir

Chokket over Penny Marshalls død gjorde meg i pause, ettersom jeg leste om døden til å skrive om Sophie Floersch først på grunn av emnet som regissøren Penny Marshall tok på i 1990-tallet. Som direktør Penny Marshall regisserte min favorittfilm for kvinner, en egen liga.

Som Thorn et verktøy for å stoppe barn og kvinner seksuelle overgrep grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg, var Penny Marshall pioner selv trukket til andre pionerer i alle kvinners pro-baseball liga.

Sophie Floersch er i en egen liga, hun er den yngste kjøredriveren på denne planeten i 17 år. Kvinner i Penny Marshalls veldrevne skjermdramedy gjorde det samme, de var de første kvinners ALLE AMERIKANSKE BASEBALL LEAGUE. Disse samene betyr noe for meg fordi kvinner er ledere på å prøve å være uavhengige i idrett.

Durrell Conservation Group trenger kvinnelige ledere til å se at Gjenvinning av dyreliv kan skje. Det tar bare kvinner å si at de ønsker å leve på en måte som er trygg og morsom for dem og deres barn. Hvis de bor mindre eller i en Polyamory er kvinnens valg til slutt. Henry Cavill, ambassadøren for Durrell Conservation Group, kan ha andre ideer fra Durrell om hvordan å skape mer plass til Kart Drivers som Sophia Floersch. (mer dyreliv land for alle er sunt)

Rosie O’Donnell og Madonna kunne se på rettigheter for barn, og de begge ble samlet sammen av den store kvinners direktør Penny Marshall, og en ide fra fru O’Donnell er rettidig og nødvendig, jeg tror Thorn verktøyet som stopper seksuelt misbruk av barn ville tilslutte seg; Barns grunnlov skal skrives for alle barn. Barnelovene må være på plass slik at tenåringer som Sophia Floersch er trygge over hele verden.

Uten Penny Marshall Madonna adopterer og Rosie Odonnell som representerer Adopterte barn, er kanskje ikke her. Uten Penny Marshall fortsetter med å styre, en manns kunst på den tiden, ville det ikke være Sophia Floersch.

Skuespilleren direktør Penny Marshall vil bli savnet.

Beklager hvis dette ikke er skrevet bra Jeg er litt emosjonell om døden fortsatt, og jeg har aldri møtt regissøren.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s