Henry Cavill Durrell Conservation Group 1833 Avskaffelse av slaveri Act Å bli opphevet opprettet Palm Oil Farms

henrydurrell43

1833 Avskaffelse av slaveriloven ble opphevet. Denne alvorlige opphevelsen av en lov som stoppet slaveriet i 1833 i Storbritannia og koloniene som styret i Storbritannia skjedde, skjedde av Tony Blair og parlamentet i 1997. Ingen visste om det, som jeg forstår fra Nasjonalt amerikansk media. Men folk visste nok for å starte moderne sexhandel.

Jeg vet at Henry Cavill, ambassadøren for Durrell Conservation Group, kanskje ikke vet om forbindelsen som kan ha ført til oppdagelsen av en dårlig olje, Palm Oil, som har ødelagt økosystemene fordi folkene fra Asia ikke ønsket at deres døtre ble kidnappet og solgt.

Jeg vet at sexhandel ikke sparer miljøet eller Polyamory, jeg vet også Jersey-baserte bevaringsparken, i Storbritannia, kan være i Asia mens vi snakker og prøver å lagre arter. Bøndene av Palm Oil ønsket inntekt, og vil kanskje ha gode ekteskap for sine døtre, ikke noen vestlige jerk som groper døtrene som gir pimp penger og blir filmet slik. Og det skjer.

Inntektene fra gårdene går inn i byene.

Disse gårdene drepte habitater. Og som jeg skrev, brøt begge industriene noen asiatiske økonomier. Det som må skje for dyrene, er ikke tillatelse til slaveri, og dræper hele sexhandeln i Asia. MEN det var Storbritannia som bidro til å drepe dyrbar habitat for dyr i Asia. Hvis Storbritannia brukte lovene den har, ja, det er en lov hvor ved salgssted Storbritannia kan sende i militæret for å stoppe sex slaveri i Asia, men det dreper også habitat.

Jeg trenger den store bevaringsgruppen i Jersey Storbritannia, jeg trenger deg mer enn du trenger meg, fordi en lov blir opphevet at folk med hudpigment ikke er gratis, det kan og sannsynligvis stoppe litt turisme i Storbritannia for de siste 21 år. Jeg støtter global turisme fordi det er min trening for mitt yrke. Og jeg vet at jeg bestemte meg for å være en produsent, frivillig arbeidet med å ikke tjene penger, og ikke jobbe i reise og turisme.

1833 Avskaffelse av slaveri handling uttalt folk med hudpigment var gratis, opphevende det, i 1997, med en vag det er mening og internasjonal lov som holder folk av huden pigmentfri var ikke riktig. Thorn grunnlagt av Ashton Kutcher trenger Durrell Conservation Group, fordi Jersey Park kan få flere turister hvis sexhandel stoppes, det betyr at en lov må være tilbake på Storbritannias juridiske bøker og håndhevelse ved hjelp av den andre loven som betyr at militæret kan gå inn Å stoppe salgsstedet for slaver blir brukt. Thorn trenger denne loven på plass for å bli brukt mindre, tenk på det vi trenger verktøyet fordi sexhandel og barneslagsforstyrrelser skjer, med 1833 tilbake på bøkene, ville Thorn være nødvendig mindre, og barn fri til å være barn som ikke er solgt for sex .

Jeg vil skrive om å leve lite, og Polyamory, og parken i Jersey som jeg ønsker å besøke, kanskje jeg kan få et pass for å ligge i batburet også, som ambassadøren gjorde, Henry Cavill. Vær så snill.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s