Ο Kevin Spacey Defendant δεν χρειάζεται να είναι διάσημος Thorn Durrell Conservation Group Henry Cavill

Από την εξέταση για τον εναγόμενο μιας ποινικής υπόθεσης δεν χρησιμοποιώ τη φωτογραφία του. Νομίζω ότι αυτό το μικρό site, δηλαδή για τους άνδρες, καλά και τις γυναίκες, έχει πάρει το Thorn το εργαλείο που απαλλάσσει από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που ιδρύθηκε από την Ashton Kutcher και εκείνους που ενδιαφέρονται, έξω εκεί λίγο.

Έχω γράψει στο παρελθόν πως το εργαλείο αυτό μπορεί να κάνει τους κατηγορούμενους διάσημους και να κάνουν το έγκλημα να συνεχίζεται. Δεν θέλω να συμβεί αυτό. Δεν ξέρω αν ο κ. Kutcher έλαβε την ιδέα στον κ. Spacey, αλλά ήμουν ευτυχής να ακούσω για τα νυχτερινά νέα ότι ο κατηγορούμενος δεν θέλει να κάνει το έγκλημα διάσημο. Αυτό πήρε θάρρος.

Δεν ξέρω αν ο Kevin Spacey είναι ένοχος για το έγκλημα, είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος, αυτό είναι οι ΗΠΑ όπου ο κ. Spacey παίρνει την ημέρα του στο ποινικό δικαστήριο και έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί την αθωότητά του.

Μπορεί να έχω μια γνώμη για ενοχή, λόγω του γεγονότος ότι τα παιδιά μου ήταν σε ένα νοσοκομείο για αξιολογήσεις το 2016, αφού δύο επιμελητές / δάσκαλοι επιτέθηκαν στα παιδιά. Και οι δύο είναι ακόμα ελεύθεροι. Αλλά αυτοί οι φροντιστές δεν είναι ο κ. Spacey και τα νοσοκομειακά αρχεία δείχνουν τις αξιολογήσεις που έγιναν αλλά και αυτοί οι δύο δράστες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τον κ. Spacey για να αποδείξουν ότι τα παιδιά μου δεν τραυματίστηκαν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά μου που έχουν ψυχική ασθένεια έχουν συμβεί, ένα παιδί στην οικογένειά μου έχει διαγνωστεί Aspergers αλλά οι αδελφές του που ήταν στο νοσοκομείο δεν, δεν ξέρω, κατά τη γνώμη μου δικηγόροι υπεράσπιση έχουν το δικαίωμα να εργάζονται και να χρησιμοποιούν αυτό που πρέπει, αλλά τα παιδιά μου δεν ήταν να είναι τραυματιστεί καταρχάς.

Το υποτιθέμενο έγκλημα του κ. Spacey δεν θα μιλήσει εδώ. Ούτε τι έκανε ή δεν έκανε.

Είμαι χαρούμενος που ο κ. Spacey συμφωνεί μαζί μου και ενδεχομένως ο Thorn συμφωνεί μαζί μου, ο δράστης και αυτό που κάνει αυτός ο άνθρωπος, δεν χρειάζεται να γίνει διάσημος, τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από την έκθεση.

Η ομάδα διατήρησης του Durrell βρίσκεται σε μια χώρα όπου ό, τι έγινε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ακόμα δεν αναφέρει την πραγματική πράξη που διέπραξε ο κ. Spacey, είναι νόμιμη τώρα αν ένα άτομο είναι πιθανός δούλος. Βλέπετε το 1833 Το νόμο περί κατάργησης της δουλείας καταργήθηκε το 1997, φέρεται ότι υπάρχει μόνο η γνώμη που κρατά τους ανθρώπους δωρεάν σήμερα.

Καλά ένας σκλάβος μπορεί να αγγιχτεί σύμφωνα με μερικούς σε σεξουαλικό τρόπο και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη διαδικασία για να σταματήσει τον επιτιθέμενο ή τον ιδιοκτήτη.

Δεν θέλω να βλάψω τον Durrell, θέλω τον τουρισμό στο Jersey του Ηνωμένου Βασιλείου να δούμε το πάρκο, πώς συμβαίνει αυτό με έναν καταργούμενο νόμο; Ειδικά αν μερικοί άνθρωποι μισούν το σκλάβο στην πρώτη θέση.

Κάπως γνωρίζω ότι θα φτάσω στο Κοινοβούλιο μέσω του Henry Cavill, του πρεσβευτή της ομάδας συντήρησης Durrell, και θα φτάσω στους ανθρώπους να λένε ότι η αποκατάσταση της γης με άγρια ​​ζώα οδηγεί σε καλύτερη και ασφαλέστερη διαβίωση για τις γυναίκες με παιδιά.

Σας ευχαριστώ τον κ. Spacey για την ανδρεία σας και αν κάνατε το έγκλημα πληρώστε την τιμή και πηγαίνετε στη φυλακή.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s