Το Google Arabic είναι κάτω !!! Επιβεβαιώστε, έχω την ομάδα συντήρησης Durrell και τον Henry Cavill και το κάνω χωρίς δικαιώματα. Αγκάθι!

arabic919

Αυτό συνέβη, δεν μπορώ να κάνω μια μετάφραση στα αραβικά, πρέπει να καλέσω ξανά το LA Office for Google και μετά από αυτό το άρθρο.

Η Google καθορίζει τον μεταφραστή!

Έχω 3 άρθρα που χρειάζονται μεταφράσεις! Ο Henry Cavill ο Πρέσβης για την Ομάδα Διατήρησης του Durrell και η αποκατάσταση της άγριας ζωής είναι το θέμα!

Έχω το 1833 Κατάργηση της Δραστηριότητας και στα θέματα, διότι καταργήθηκε το 1997 προκαλώντας τρύπημα στο διεθνές δίκαιο ενάντια στη δουλεία ιδιοκτησία, που σημαίνει ότι μπορεί να είστε σε θέση να αποκτήσετε ξανά δούλους!

Θέλω τη δουλεία, έτσι ώστε το WWAB μπορεί να πάρει τον τουρισμό περισσότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλα μέρη του πλανήτη, αν δεν υπάρχει ιδιοκτησία σκλάβων υπάρχει ασφάλεια για τους τουρίστες παντού.

Ζώντας μικρά, κακοποίηση ηλικιωμένων και σταματώντας την εμπορία σεξ χρησιμοποιώντας Thorn ένα εργαλείο που ίδρυσε ο Ashton Kutcher και εκείνοι που ενδιαφέρονται είναι τόσο σημαντικό ότι ένα μικρό μέρος όπως το WWAB χρειάζεται όλες τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται!

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s