Kevin Spacey Saksøkte behøver ikke å være kjent Thorn Durrell Conservation Group Henry Cavill

Uten hensyn til saksøkte i straffesaker bruker jeg ikke bildet hans. Jeg tror at dette lille nettstedet, det er for menn, vel og kvinner, har fått Thorn verktøyet som blir kvitt barns seksuelt misbruk grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg, der ute litt.

Jeg har tidligere skrevet hvordan dette verktøyet kan gjøre de tiltalte berømte og gjøre forbrytelsen gå videre og videre. Jeg vil ikke at det skal skje. Jeg vet ikke om Mr. Kutcher fikk ideen til Mr. Spacey, men jeg var glad for å høre på den nattlige nyheten at saksøkte ikke vil gjøre kriminaliteten kjent. Det tok mot.

Jeg vet ikke om Kevin Spacey er skyldig i forbrytelsen, han er uskyldig til det er bevist skyldig, dette er USA hvor Mr. Spacey får sin dag i straffedomstolen, og han har rett til å forsvare sin uskyld.

Jeg kan ha en skyldfølelse på grunn av at barna mine var på sykehus for evalueringer i 2016, etter at to omsorgspersoner / lærere angrep barna. Begge er fortsatt gratis. Men disse omsorgspersonene er ikke Mr. Spacey, og sykehusrekordene viser de evalueringene som skjedde, men selv de to gjerningsmennene har samme rettigheter som Mr. Spacey for å bevise at barna mine ikke ble skadet, og kan bruke mine barn å ha psykisk sykdom, kanskje har skjedd, et barn i familien min er diagnostisert Aspergers, men hans søstre som var på sykehuset, vet jeg ikke, etter min mening har forsvarsadvokatene rett til å jobbe og bruke det de må, men mine barn skulle ikke være skadet i første omgang.

Mr. Spaceys påståtte forbrytelse vil ikke bli snakket om her. Ikke hva han gjorde eller ikke gjorde.

Jeg er bare glad for at Mr. Spacey er enig med meg, og kanskje Thorn er enig med meg, gjerningsmannen og hva den personen gjør, trenger ikke å bli kjent, i hvert fall det er det jeg forstod i rapporten.

Durrell Conservation Group er i et land der det som ble gjort angivelig, fortsatt ikke nevner den faktiske handlingen som Mr. Spacey angivelig gjorde, er lovlig nå hvis en person er en mulig slave. Du ser 1833 Avskaffelse av slaverloven ble opphevet i 1997, angivelig er det bare mening som holder folk ledig for tiden.

Vel en slave kan berøres etter noen på en seksuell måte, og kan ikke bruke den rette prosessen for å stoppe angriperen eller eieren.

Jeg vil ikke skade Durrell, jeg vil ha turisme til Jersey Storbritannia for å se parken, hvordan skjer det med en opphevet lov? Spesielt hvis noen hater slave i utgangspunktet.

På en eller annen måte vet jeg at jeg kommer til parlamentet gjennom Henry Cavill, ambassadøren for Durrell Conservation Group, og jeg vil få folk til å fortelle at gjenvinning av dyrelivsland fører til bedre og tryggere lev for kvinner med barn.

Takk, Mr. Spacey for din tapperhet, og hvis du gjorde forbrytelsen, betaler du prisen og går i fengsel.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s