Madonna kommunikasjon som vil gjenvinne dyreliv land er som BDSM Henry Cavill Durrell Thorn Harrison Ford

snow-sexy-disney-disney-girls

La

Land, ødeleggelse, ikke noe passord for å redde seg selv, og vi kan ikke kommunisere med dyrene og si til hverandre.

Thorn sparer barn som et verktøy, ingen lov er nødvendig, riktig, akseptere å påtale, grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg. De bryr seg, ofrene har heller ingen sikker kommunikasjon, og med torn kan de med lovhåndhevelse.

Uten dyreliv eller land for dyr å bo på, har ofrene for seksuelt misbruk ingenting annet enn betong og mennesker. Flere mennesker som ikke vet hvordan de skal kommunisere.

Durrell Conservation Group trenger en måte å få kommunikasjon trygt til offentligheten, vel jeg er ikke trygg. Ikke sant? Jeg finner lover som kan stoppe sexhandel for Thorn som vil drepe dyrebar habitat. Jeg kastet hendene mine opp og kunne skrike! Lagre barna, men da er dyrene døde.

Komplisert kommunikasjon må forenkles, jeg bryter god kommunikasjon ned til Bondage Dominance Sadomasochism. Ja, det er behov for trygge ord i denne bloggen. La enda si å snakke om å bruke Polyamory for å gjenvinne land for dyr. Eller til og med å finne sikre måter å leve på.

Musikkindustrien bruker symboler, jeg kan ikke komme vekk fra denne bransjen hvis jeg ville også, det viktigste symbolet som Madonna selv bruker, er Bondage Dominance Sadomasochism, symbolet sier sikker kommunikasjon.

Den dominerende bruker et trygt ord, det gjør den underdanige, og når ting er for skitten, kan den dominerende eller underdanige bruke ordet. INGEN dyr kan gjøre dette for å si til folk de trenger tid.

Jeg elsker denne form for kommunikasjon, jeg bruker det litt, men ikke hele tiden som alle andre. Så jeg trenger en timeout eller et sikkert ord med den nye informasjonen, jeg har ikke det ordet for leserne, jeg er dominerende på denne bloggen, men leserne er min underdanige. Så hvordan sier jeg, er gjenvinning av land avgjørende, men jeg fant noe, ja jeg skriver fortsatt dette, som kan redde alle de nåværende sexhandlede offeret, og det er i Storbritannia.

Flytting fremover er best, leve små vil være min neste artikkel, jeg kan kanskje bruke Harrison Ford for det siden hans skip er Millennium Falcon hans hjem, hvordan bor du stort der og har passasjerer.

Er det behagelig å snakke i BDSM, ifølge Madonna, Me og musikkbransjen, Ja. Kan vi bruke det i debatten om hvordan du redder planeten? Folk trenger også.

Det skjer mye i løpet av de neste ukene for WWAB, jeg vil fullføre alle oversettelsene og få nytt materiale.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s