Ο άνθρωπος του Woods, εσύ οπαδούς EYE ROLL, παλιά νέα, Henry Cavill Catnip, Durrell, Thorn

justinteei3q7r9g4

Αυτό ήρθε σήμερα και θα ήθελα να πω στο Durrell Conservation Group, τον Henry Cavill, και αυτό είναι επαναλαμβανόμενη ενημέρωση στον Justin Timberlake Stans, ο Eminem έκανε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

Όταν έρχονται ποτέ αυτές οι πληροφορίες, μου συμβαίνει ένα λεπτό πράγμα που δεν μου αρέσει, αλλά το έκανα αυτό, είμαι στη μουσική και στο παρασκήνιο των διεθνών τραγουδιών. Είμαι μια γυναίκα πίσω από τόσα πολλά χτυπήματα που έχω περήφανες στιγμές της αρέσει, αλλά έπειτα οι οπαδοί μου φτάνουν και πηγαίνω ξέρω. Ξεκίνησα στο Celebrity το άλμπουμ του Nsync 2001, αν άκουσα το τραγούδι Celebrity Justin Timberlake να μιλήσει το όνομά μου Amanda outloud, και μετά είναι να πάρει δουλειά.

Γνωρίζω τα περισσότερα από τα τραγούδια που είμαι και ναι οφείλεται στο να γνωρίζουν τους ανθρώπους του κλάδου. Έχω γνωρίσει μερικούς γνωστούς ανθρώπους και δεν τις χρησιμοποιώ συχνά. Έχω μόνο τη ζωή μου που το 50% είναι δημόσιο και το 50% είναι ιδιωτικό.

Ξέρω ότι είμαι σε πολλά άλμπουμ τραγουδιών και το όνομά μου εμφανίζεται στο παρασκήνιο. Οι τελευταίες επιτυχίες ήταν η σάλτσα και η ζωή στο γήπεδο. Δεν μπορώ να γράψω πολλά για τα τραγούδια, επειδή ο συγγραφέας τραγουδιού είχε κάνει κάτι που το είδα και έπειτα το έριξα σαν ζεστή πατάτα. Ξέρω όταν γνώρισα το Travis, το όνομα που χρησιμοποιήθηκε όταν έκανα σεξουαλική επαφή με έναν νεαρό άνδρα Πέντε χρόνια μικρότερος από μένα, εγώ είμαι 23 ετών και 19 ετών σύμφωνα με αυτά που μου είπε.

Αυτό συνέβη το 1999, τον Αύγουστο του 1999, και πάλι έχω κυκλοφορήσει λεπτομέρειες πριν, και ξέρω ότι είναι εύκολες. Εάν οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να ξέρουν, είναι ήδη έξω έτσι δεν υπάρχουν νέα νέα.

Η μητέρα μου πέθανε το 1999 τον Οκτώβριο, και είχα προβλήματα, έτσι συναντήθηκα με τον πατέρα των παιδιών μου. Αλλά τον Μάρτιο του 2000, γράφτηκε ένα τραγούδι εκείνη την εποχή, ο νεότερος μου τηλεφώνησε, λέγοντας ότι ήμουν γυναίκα του και είχαμε μια ομιλία. Έμεινα με τον πατέρα των παιδιών μου και ο νεαρός άνδρας δεν με καλεσε ποτέ ξανά.

Έτσι το 2011, έχω σωθεί από τον Ιησού και έπειτα είδα ότι ο Freesol και ο Justin Timberlake βιάζουν το μοντέλο ρόλων που με οδηγούν σε αναζήτηση εργασίας και βρίσκω την ηλεκτρονική μου διεύθυνση και το όνομα στο πίσω μέρος της λαϊκής μουσικής που αρχίζει το 2001 .

Η ιστορία ψιθυριστών βγήκε, το απομάκρυνασα, αυτό ήταν που πηγαίνει γύρω έρχεται πίσω γύρω.

Άκουσα τον ψίθυρο για πρώτη φορά πριν, 20/20 Η εμπειρία βγήκε. Ήταν το όνομά μου, η Amanda που ψιθύρισε στο μουσικό βίντεο.

Ξέρω ότι ο Promiscuous Nelly Furtado είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε, ένα ολόκληρο τηλεφώνημα ανάμεσα στον εαυτό μου και κάποιον από το προσωπικό γυμνασίου.

Τώρα όλα αυτά είναι αναμφισβήτητα. Αλλά στις 20/20 εμπειρία του Justin Timberlake, μερικά από τα τραγούδια ήταν γνωστά σε με, και ξέρω πού το όνομά μου ήρθε στο παρασκήνιο των τραγουδιών. Γνωρίζω επίσης στο Man of the Woods, μερικοί από τους μαλακίες του σώματος ήρθαν στο παρασκήνιο ενός μη λυρικού τραγουδιού Ζώντας εκτός της Γης. Είναι ειδικός στην πορνεία. Αυτό το ένα, ήταν μόνο ένα ρολό για μένα, αλλά σοβαρό για τον νεαρό. Δεν αγωνιζόμαστε πολύ. Διότι καταλαβαίνω το ιστορικό του.

Θέλω Thorn που ιδρύθηκε από την Ashton Kutcher, και θα μπορούσα να καλέσω την ανοικτή τηλεφωνική γραμμή που παρείχαν. Επειδή το σεξ πωλεί, σωστά; Κάναμε σεξ με κάποιον και κατέληξα σε τραγούδια αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το τελευταίο τραγούδι στο οποίο γνωρίζω ότι είμαι είναι η σάλτσα, ο άνθρωπος του ξύλου, αλλά δεν είμαι σάλτσα, που είναι κάποιος άλλος που δεν γνώρισα ποτέ και ίσως να μην θέλω να συναντηθώ. Είμαι σε αυτό το τραγούδι, γιατί λείπει η γυναίκα τι έγραφα για τον Ιησού Χριστό. Αυτό που έγραφα δεν είχε τίποτα να κάνει με τη σεξουαλική κακομεταχείριση, αλλά έκανα την γυναίκα ως κακοποιό, γιατί στο σώμα έτρεχαν τα σκατά του σώματος, είναι όλα αναξιόπιστα και δεν συνέβησαν ποτέ.

Ο νεαρός, Travis, μπορεί να γνωρίζει τον Justin Timberlake, καταλαβαίνω τη βιομηχανία για να συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως να τον έκανα λάθος για κάποιο άλλο τύπο, αλλά οι γέφυρες είχαν καεί, τώρα είναι η σειρά του να κλαίει.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s