Ζωολογικός τουρισμός Walt Disney Animal Kingdom Σεξουαλικός Τουρισμός Thorn Durrell Ομάδα Διατήρησης Henry Cavill 50 Πρώτες Ημερομηνίες

wolfkcc

Ποια θα προτιμούσατε να κάνετε; Σεξουαλικό τουρισμό ή επισκεφθείτε τον τοπικό ζωολογικό κήπο; Αυτό είναι μόνο του, καθώς ταξιδεύετε μόνο όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την εργασία.

Εγώ είμαι άνθρωπος ζωολογικού κήπου, Disney World ήταν όπου δούλευα για μια στιγμή 2015-2016 Δεκέμβρη πριν διαπίστωσα ότι δεν είναι πολιτικά Disney σωστό να θέλουν κροτίδες παιδιών στη φυλακή, γιατί απολύθηκε ήταν για μια φωνητική γνώμη.

Γι ‘αυτό εθελοντικά για το Thorn ένα εργαλείο που σταματά την σεξουαλική διακίνηση και τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών που ιδρύει η Ashton Kutcher και εκείνων που την ενδιαφέρουν.

Τώρα η Disney έχει το Animal Kingdom, πάρκο με βόλτες και ζωολογικό κήπο, με θέμα την Ασία και την Αφρική. Επισκέφθηκα και δούλεψα σε αυτό το θεματικό πάρκο, ενώ εργάστηκα στο Animal Kingdom Lodge για να κάνουμε υπηρεσία δωματίου. Τα ζώα αντλούν ανθρώπους, και ο Walt Disney World το έδειξε αυτό.

Το Durrell Conservation Group έχει ζωολογικό κήπο στο Τζέρσεϊ του Ηνωμένου Βασιλείου ότι ναι θα επισκεπτόμουν, το εισόδημα και τα χρονικά όρια εκείνης της ιδέας για μένα. Ο Henry Cavill, του οποίου το επόμενο έργο είναι το Witcher Netflix, είναι ο πρεσβευτής που πήρε την προσοχή μου για το Durrell Conservation Group.

Υπάρχουν και άλλοι προορισμοί, ο Άγιος Λουίς έχει έναν από τους τελευταίους ΔΩΡΕΑΝ ζωολογικούς κήπους στις Η.Π.Α. και έχω επισκεφτεί αυτόν τον ζωολογικό κήπο. Μου άρεσε το Six Flags Discovery Kingdom έξω από την Καλιφόρνια Vallejo και το θεματικό τους πάρκο με αξιοθέατα σφραγίδων και δελφίνια. Ένας ζωολογικός κήπος με τραβάει σαν φωτοστέφανο.

Το Βασίλειο της Discovery το 2001-2002 είχε διάσημους θαλάσσιους θαλάμους που είχαν γυριστεί με τον Drew Barrymore και τον Adam Sandler για έναν θαλάσσιο κόσμο της Χαβάης και ήμουν εκεί την ημέρα της μαγνητοσκόπησης, είχαν όλα τα κομμάτια και δεν μπορούσες να δεις τον Μύθο εκείνη την ημέρα. ταινία 50 Πρώτες ημερομηνίες. Εντάξει 50 πρώτες ημερομηνίες η ταινία είναι σωστή διακίνηση σεξ; Αυτοί οι οροί ήταν τόσο σεξουαλικά εμπορικοί.

Ζω μέσα σε έναν άγριο ουρανό της ζωής, την Αλάσκα, που απειλείται, γιατί όπως και όλοι οι Αλάσκες θέλουμε το εισόδημα και την ανάπτυξη, αλλά αγαπάμε το λαιμό, την αρκούδα και τα μικροσκοπικά ποντίκια.

Πρέπει να κλείσω αυτό, ξέρω για μένα ως ενιαίο, προτιμώ την ασφάλεια ενός ζωολογικού κήπου, και η διατήρηση της άγριας ζωής είναι η Αλάσκα.

Πλευρά σημείωμα αν ήσαστε στο Ορλάντο της Φλόριντα 2015-2017, ήμουν η γυναίκα σε υψηλά θεραπεύει, φορέματα και ελαφρώς μίλησε για τον εαυτό μου γύρω Walt Disney World και Universal Studios.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s