Περισσότερη δουλεία λιγότερο τουρισμός Ο Όμιλος Διατήρησης Durrell Henry Cavill Thorn

fotograf

Ο αμερικανικός νότος πριν από τον εμφύλιο πόλεμο δεν ταξίδευε πραγματικά για να επισκεφτεί το Κολοσσαίο στη Ρώμη, την Ιταλία όλη την ώρα. Ναι, οι φυτείες είχαν προσωπικό για να προσέχουν τους σκλάβους, αλλά ένας μικρός ιδιοκτήτης δεν πήγαινε, έπρεπε να παρακολουθεί και να κρατάει τον σκλάβο.

Αν ήταν ένας αγαπημένος σκλάβος και ο ιδιοκτήτης έπρεπε να φύγει, αν το προσωπικό ήταν τρελός στον ιδιοκτήτη, ο σκλάβος θα μπορούσε να διαφύγει τόσο διακοπές ακριβώς για να δει τα μέρη δεν ήταν αληθινά.

Το Durrell Conservation Group έχει έναν μικρό ζωολογικό κήπο, είναι προορισμός στο Jersey του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο. Δεν έχω πάει, δεν θα έβλεπα ποτέ τον ζωολογικό κήπο στο Τζέρσεϊ, εξαιτίας αυτού που πρέπει να κάνω εδώ στα κράτη και των μέσων ενημέρωσης που εξήγησα ότι δεν ζήτησα ποτέ, με καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία. Αλλά, όπως έγραψα, τοποθετώ αυτή τη φήμη, το μικρό μου ποσό πίσω από το Thorn, ένα εργαλείο που σταματά τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών που ίδρυσε η Ashton Kutcher και εκείνους που ενδιαφέρονται σαν κι εμένα.

Μπορώ να πω ότι η ιστοσελίδα για το Zoo του Jersey είναι ωραίο, εύκολο στην πλοήγηση. Και αν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για διακοπές, που πολλοί Αμερικανοί εξετάζουν τη συμμετοχή του Zoo του Σαν Ντιέγκο, κάθε χρόνο οι άνθρωποι επισκέπτονται τη νότια Καλιφόρνια.

Ο Henry Cavill βρήκε ένα διαμάντι. Και η δουλεία σταματούν τους ανθρώπους να μάθουν για τον όμιλο Conservation Group Durrell και τον ζωολογικό κήπο του Τζέρσεϋ. Χάρη πολλή πολιτική σταματά τους ανθρώπους να ταξιδεύουν και να απολαμβάνουν τα ευτυχισμένα μέρη που δημιουργούν οι άνθρωποι γύρω από τον πλανήτη.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s