Mer Slaveri mindre turisme Durrell Conservation Group Henry Cavill Thorn

cataplasmafb

Den amerikanske sørlige borgerkrigen reiste ikke virkelig for å besøke Colosseum i Roma, Italia hele tiden. Ja plantasjene hadde personale til å se over slavene, men en mindre eier gikk ikke på plass, han måtte se og holde slaven.

Hvis det var en favoritt slave og eieren måtte forlate, hvis personalet var sur på eieren, kunne slaven flykte så ferie bare for å se steder var ikke ekte.

Durrell Conservation Group har en liten Zoo, det er et reisemål i Jersey Storbritannia, som San Diego Zoo. Jeg har ikke gått, jeg kan aldri se dyrehagen i Jersey på grunn av hva jeg må gjøre her i USA, og media jeg forklarte at jeg aldri spurte om, med kunstnere i musikkbransjen. Men som jeg skrev, plasserer jeg den berømmelsen, min lille mengde bak Thorn, et verktøy som stopper seksuelt misbruk av barn grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg som meg.

Jeg kan si at nettsiden til Jersey Zoo er fin, enkel å navigere. Og hvis folk blir interessert i ferier, som mange amerikanere ser på deltakelsen i San Diego Zoo, besøker hvert år folk i Sør-California.

Henry Cavill fant en diamant. Og slaveri stopper folk fra å lære om Durrell Conservation Group og Jersey Zoo. Heck mye politikk stopper folk fra å reise og nyte glede steder som folk skaper rundt på planeten.

WWFGifts bidrar til å beskytte det som er igjen på denne planeten av dyr, vennligst gjør en donasjon. @World_Wildlife

Dette verktøyet er nødvendig THORN den trenger din hjelp. DONATE for å stoppe seksuelt misbruk av barn. @thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s