Zoo Turisme Walt Disney Animal Kingdom Sex Turisme Thorn Durrell Conservation Group Henry Cavill 50 Første Dates

kansascitychiefswolfs

Hva vil du helst gjøre? Sex turisme eller besøke din lokale zoo? Dette er på egenhånd som en enkelt reise når du trenger en pause fra jobben.

Jeg er en zoo person, Disney World var der jeg jobbet for en stund 2015-2016, desember før jeg fant ut at det ikke er politisk Disney riktig å ha barnmordere i fengsel, hvorfor jeg ble sparket, var for en vokal mening.

Så jeg frivillig for Thorn et verktøy som stopper sexhandel og seksuelt misbruk av barn grunnlagt av Ashton Kutcher og de som bryr seg.

Nå har Disney Animal Kingdom, en park med rides og en zoo, tema med Asia og Afrika i tankene. Jeg besøkte og jobbet som fornøyelsespark, pluss jeg jobbet Animal Kingdom Lodge for å gjøre romservice. Dyr tegner folk, og Walt Disney World gir dette.

Durrell Conservation Group har en Zoo i Jersey Storbritannia som ja, jeg ville besøke, inntekt og tidsbegrensninger den ideen for meg. Henry Cavill, hvis neste prosjekt er Witcher Netflix, er ambassadøren som fikk oppmerksomheten min for Durrell Conservation Group.

Det er også andre destinasjoner, St Louis har en på de siste GRATIS dyreparkene i USA, og jeg har besøkt Zoo. Jeg elsket Six Flags Discovery Kingdom utenfor Vallejo CA, og deres fornøyelsespark med Seal attraksjoner og delfiner. En zoo trekker meg som en møl å flamme.

Discovery Kingdom i 2001-2002 hadde kjente hvalrosser som ble filmet med Drew Barrymore og Adam Sandler for en Hawaii marine verden, og jeg var der dagen for filming, de hadde alt snittet og du kunne ikke se hvalrossen den dagen, den film 50 første datoer. Ok 50 Første Dates Filmen er sexhandel rett? De Walrus var så sexhandlet.

Jeg bor i et vilt liv himmelen, Alaska, som er truet, for som alle Alaskans ønsker vi inntekt og utvikling, men vi elsker elg, bjørn og små små mus.

Jeg må lukke dette av, jeg vet for meg som en single, jeg foretrekker sikkerheten til en dyrehage, og bevare dyrelivet er Alaska.

Sidebeskrivelse Hvis du var i Orlando, Florida 2015-2017, var jeg kvinnen i høyhelbredder, kjoler og mildt snakket med meg selv rundt Walt Disney World og Universal Studios.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s