Είμαι καταναλωτής του GOOGLE, μου αρέσει το Google, η ομάδα συντήρησης Durrell, ο Henry Cavill, ο Thorn

google_web_search

Είμαι καταναλωτής του Google Translate και του Google Images, και ήμουν υπερήφανος που έβλεπα Thorn που ιδρύθηκε από τον Ashton Kutcher και εκείνους που φροντίζουν να έχουν υποβληθεί σε δοκιμασία για έξι μήνες @Googleorg πρόγραμμα υποτροφιών. Υποστηρίζω το Google να καθαρίζει τις εικόνες Google, επειδή πρέπει να επινοηθεί ένα καλύτερο φίλτρο.

Διασκεδαστές και φανταστικοί χαρακτήρες όπως το Snow White έχουν δικαίωμα όταν ψάχνουν για να μην έχουν δεσμό δεσπόζουν Sadomasochism, εικόνες φετίχ, και ψώνια φωτογραφία πέος για τους άνδρες και άλλα γυμνά σώματα για τις γυναίκες που βλέπουν.

Ξέρω ότι αυτό συμβαίνει επειδή είχα τυχαίες αναζητήσεις, για παράδειγμα το Snow White, και βρήκα εικόνες που δεν ήταν φιλικές προς το παιδί εικόνες, είναι ένας ενήλικας που δεν μου νοιάζει, αλλά τι γίνεται αν ένα παιδί σκοντάψει σε αυτό.

Τι έχει να κάνει αυτό με το Durrell Conservation Group, ή το The Witcher με πρωταγωνιστή τον πρέσβη Henry Cavill; Καλή ερώτηση, στοιχηματίζω όταν ψάχνει ο Σούπερμαν ο κ. Cavill έρχεται και δεν θέλουμε να δούμε τα γυμνά φύλα του Tudors πίσω από τα παιδιά.

Ή αν κοιτάξουμε εικόνες για το Durrell Conservation Group, θέλουμε να δούμε τον Theus Henry Cavill τον πρεσβευτή τους στην κορυφή του Oracle Phaedra που παίζεται από τον Freida Pinto που κάνει σεξ από την ταινία Οι Immortals με πρωταγωνιστές και τα δύο αστέρια δράσης. Μέχρι τώρα δεν έχω δει αυτές τις εικόνες, γι ‘αυτό ήμουν τυχερός και έτσι είναι η ομάδα συντήρησης Durrell.

Ο όμιλος Conservation Group Durrell χρειάζεται την αναζήτηση Google όσο και εγώ, έτσι ώστε οι άνθρωποι σαν εμένα να μπορούν να δουν όλα τα ζώα τους, τους Πρέσβεις με τα ζώα και να δουν τους χάρτες εάν ο Durrell Παρέχει (δεν έχω ακόμη ανακαλύψει) την επιτυχή αποταμίευση των ζώων και είδος.

Καθαρίζοντας τις εικόνες Google όταν η Google έχει επίγνωση ότι μπορεί να συμβεί, όπως και εγώ χρειάζομαι τον Καμποτζιανό για να δουλέψω, Kmer, και σκέφτομαι ότι αυτή την εβδομάδα θα μπορούσαμε να έχουμε διατήρηση στην Καμπότζη και δημιουργούμενες θέσεις εργασίας που δεν έχουν καμία σχέση με τη βιομηχανία του σεξ, μπορεί να δημιουργήσει καλές θέσεις εργασίας στον τομέα του τουρισμού. Αυτό θα ήταν δουλειά για το Durrell Conservation Group εάν μπορούν να πάρουν τις δωρεές και να συνεργαστούν με τον Thorn που γνωρίζει αυτή την κατάσταση καλύτερα από μένα.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s