Henry Cavill Ομάδα διατήρησης του Durrell 1833 Κατάργηση του νόμου περί δουλείας Καταργώντας δημιουργημένα φυτά φοινικέλαιου

henrydurrellcavill2o

1833 Καταργήθηκε ο νόμος κατάργησης της δουλείας. Αυτή η σοβαρή κατάργηση ενός νόμου που σταμάτησε τη δουλεία το 1833 στη Μεγάλη Βρετανία και οι αποικίες που κυβερνούσε το Ηνωμένο Βασίλειο συνέβησαν από τον Τόνι Μπλερ και το Κοινοβούλιο το 1997. Κανείς δεν το γνώριζε, όπως καταλαβαίνω από τα εθνικά ΜΜΕ των ΗΠΑ. Αλλά οι άνθρωποι ήξεραν αρκετά για να ξεκινήσουν τη σύγχρονη διακίνηση σεξ.

Ξέρω ότι ο Henry Cavill, ο πρεσβευτής της ομάδας διατήρησης Durrell, ίσως δεν γνωρίζει τη σχέση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανακάλυψη ενός κακού πετρελαίου Palm Oil, το οποίο κατέστρεψε τα οικοσυστήματα επειδή οι άνθρωποι από την Ασία δεν ήθελαν τις κόρες τους να απαχθεί και να πουληθούν.

Ξέρω ότι η διακίνηση σεξ δεν εξοικονομεί το περιβάλλον ή το Polyamory, γνωρίζω επίσης ότι το πάρκο Conservation Park που εδρεύει στο Τζέρσεϊ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να είναι στην Ασία, καθώς μιλάμε προσπαθώντας και κατορθώνοντας να σώσουμε τα είδη. Οι αγρότες του Palm Oil ήθελαν εισόδημα και ίσως επιθυμούν καλούς γάμους για τις κόρες τους, όχι κάποιο δυτικό τσίμπημα που σπρώχνει τις κόρες που δίνουν ένα χρήμα για πασπαλίστρες και γυρίζουν να το κάνουν. Και αυτό συμβαίνει.

Τα έσοδα από τις εκμεταλλεύσεις εισέρχονται στις πόλεις.

Τα αγροκτήματα αυτά σκότωσαν ενδιαιτήματα. Και όπως έγραψα και οι δύο βιομηχανίες καυσίμων ορισμένες ασιατικές οικονομίες. Τι πρέπει να γίνει για τα ζώα, δεν επιτρέπεται η σκλαβιά, σκοτώνοντας ολόκληρη τη βιομηχανία διακίνησης σεξ στην Ασία. Αλλά ήταν η Μεγάλη Βρετανία που βοήθησε να σκοτώσει πολύτιμο βιότοπο για ζώα στην Ασία. Εάν η Μεγάλη Βρετανία χρησιμοποίησε τους νόμους που έχει, ναι υπάρχει ένας νόμος όπου στο σημείο πώλησης η Μεγάλη Βρετανία μπορεί να στείλει στον στρατό για να σταματήσει τη σεξουαλική δουλεία στην Ασία, αλλά αυτό σκοτώνει και τον βιότοπο.

Χρειάζομαι την τεράστια ομάδα διατήρησης στο Τζέρσεϋ του Ηνωμένου Βασιλείου, χρειάζομαι περισσότερα από ό, τι χρειάζεστε, επειδή με έναν νόμο που καταργείται ότι τα άτομα με δερματική χρωστική δεν είναι ελεύθερα, αυτά μπορούν και ίσως να σταματήσουν κάποιο τουρισμό στη Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία 21 χρόνια. Υποστηρίζω τον παγκόσμιο τουρισμό επειδή αυτή είναι η εκπαίδευσή μου για το επάγγελμά μου. Και ξέρω ότι αποφάσισα να γίνω παραγωγός, εθελοντής του χρόνου μου να μην κερδίζω χρήματα και να μην εργάζομαι στον Τουρισμό και τον Τουρισμό.

1833 Η κατάργηση της πράξης δουλείας δήλωσε ότι τα άτομα με χρωστική ουσία του δέρματος ήταν ελεύθερα, καταργώντας το, το 1997, με μια ασαφή άποψη και το διεθνές δίκαιο που κρατά ανθρώπους χωρίς χρωστικές ουσίες για το δέρμα δεν ήταν σωστό. Ο Thorn, που ιδρύθηκε από την Ashton Kutcher, χρειάζεται το Durrell Conservation Group, επειδή το Πάρκο Τζέρσεϋ μπορεί να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες σε περίπτωση διακοπής του σεξουαλικού εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι ένας νόμος πρέπει να επιστρέψει στα νομικά βιβλία της Μεγάλης Βρετανίας και την επιβολή του νόμου. για να σταματήσει το σημείο πώλησης των δούλων χρησιμοποιείται. Ο Thorn χρειάζεται αυτόν τον νόμο για να χρησιμοποιηθεί λιγότερο, σκεφτείτε το χρειαζόμαστε το εργαλείο γιατί συμβαίνει το σεξ και η σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, με το 1833 πίσω στα βιβλία, ο Thorn θα χρειαζόταν λιγότερα και τα παιδιά ελεύθερα να είναι παιδιά που δεν πωλούνται για σεξ .

Θα γράψω για τη ζωή μικρών, και το Polyamory και το πάρκο στο Jersey που θέλω να επισκεφτώ, ίσως μπορώ να πάρω ένα πέρασμα για να σταθεί και στο κλουβί, όπως και ο Πρέσβης, ο Henry Cavill. Σας παρακαλούμε.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s