Ζωικό Βασίλειο Walt Disney World Τζέρσεϊ Ζωολογικός Κήπος Durrell Συντήρησης Henry Cavill Thorn Fun Raiser! Κ. Κούνις.

 

Ας ανεβούμε κάποιες FUN! Ναι Fun raiser είναι σήμερα! Και γιατί να μην σκέφτεστε να σταματήσετε το εμπόριο σεξ ως ξεκινώντας κάποια διασκέδαση !!! Ξέρω ότι ο Thorn χρειάζεται περισσότερη άντληση κεφαλαίων για να βοηθήσει με τη φροντίδα των θυμάτων από το σεξ και την σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών. Ιδρύθηκε από την Ashton Kutcher και εκείνους που ενδιαφέρονται.

Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από αγώνα Ράγκμπι που συγκέντρωσε κεφάλαια για την Ομάδα Διατήρησης του Durrell, και τι συμβαίνει μετά τη διασκέδαση; Καλά τρόφιμα και κρασί.

Έκανα ένα vintage που μου αρέσει, το Ménage a Trios και δεν καταλαβαίνω τα ζευγάρια ούτε την ημερομηνία, επομένως δεν με ρωτάς για το σίνενο κρασί που μου αρέσει, όπως μου αρέσει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος. Μου αρέσει και δεν θα τον δω ποτέ, οπότε το κρασί είναι σαν εκείνο το άτομο, ήθελε το άρωμά του και δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά με τρελαίνει. Ο άνθρωπος δεν είναι ο κ. Κούνις.

Μου αρέσουν τα κόκκινα μίγματα, πολύ μετά το raise fund μπορεί να υπάρξει ένα after party που είναι πιο οικείο. Αλλά προτού να υπάρχουν περιπάτους γύρω από τον ζωολογικό κήπο του Τζέρσεϋ και ωραίες ευχάριστες στιγμές με μεμονωμένους, χρονολογώντας ανθρώπους ή οικογένειες.

Ακριβώς όπως το Animal Kingdom έχει το Animal Kingdom Lodge, υπάρχουν ξενοδοχεία στο Jersey του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα μπορούσαν να δουν στις ανάγκες των ζευγαριών, του Polyamory και της οικογένειας, αλλά μια πολυαμωρία είναι μια οικογένεια και έτσι είναι πολυγαμία, αλλά είναι άλλα άρθρα.

Έτσι αυτό είναι ένα ελαφρύ άρθρο, το χρειαζόμουν. Επειδή πρόκειται για διασκέδαση. Μερικές φορές η ψηφοφορία, η ευαισθητοποίηση και η διακοπή της σεξουαλικής κακοποίησης δεν είναι διασκεδαστική, ναι είμαι ακόμα ένας διεστραμμένος, αναφέροντας ότι μου αρέσει να κοιτάζω το Snow White σε BDSM gear.

Ελπίζω ότι ο Πρέσβης της Ομάδας Διατήρησης Durrell, ο Henry Cavill, ο αστερισμός του ανοίγματος του The Witcher Netflix σύντομα, εμπνέει τους ανθρώπους να εξετάσουν τη συντήρηση και να σώσουν τα παιδιά ταυτόχρονα. Σκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο του Jersey, Ηνωμένο Βασίλειο ως προορισμό όπως η Animal Kingdom Walt Disney World Florida και αυτή η διασκέδαση θα μπορούσε να σταματήσει τη σεξουαλική διακίνηση και τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, επειδή αντί να σκεφτόμαστε να βλάψουμε κάποιον, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Κοιτάξτε τις διακοπές όπου σταματάτε στο ζωολογικό κήπο του Τζέρσεϊ και στη συνέχεια jet μακριά σε ένα Disney Hotel για Disneyland Παρίσι, Γαλλία, που θα ήταν ένα φοβερό πακέτο διακοπών.

WWFGifts βοηθά στην προστασία ό, τι έχει απομείνει σε αυτόν τον πλανήτη των ζώων, παρακαλώ κάνετε μια δωρεά. @World_Wildlife

Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο THORN Χρειάζεται τη βοήθειά σας. DONATE για να βοηθήσουν στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών@thorn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s